Expertise

Aanneming en bouw

Juridisch advies bij bouwen en verbouwen.

Juridisch advies bij bouwen nodig? Bij het opstellen van uw contract of bij een geschil? Crowe Spark Legal staat voor u klaar en denkt met u mee.

Veel partijen, veel uitdagingen

Bouwt of verbouwt u een eengezinswoning, appartementsgebouw, kantoor of openbaar gebouw? Er zijn altijd veel partijen bij betrokken: opdrachtgevers, bouwheren, architecten, aannemers, (lokale) overheden, ingenieurs. Ieder ziet erop toe dat het bouwen vlekkeloos verloopt. Of zou dat toch moeten doen. De realiteit is vaak anders.

Bouwzorgen? Voorkomen is beter dan genezen.

Omdat bouwen zo complex en risicovol is, dekt u zich best vooraf goed in. Maak contracten die geen ruimte laten voor discussie. Om geschillen te voorkomen of de impact ervan zo klein mogelijk te maken. Laat u van bij de start van uw project bijstaan door Crowe Spark Legal. Als experten in ons vak, hebben we de ervaring en de kennis in huis die u nodig heeft.

Conflicten voor, tijdens en na het bouwen

Loopt het toch nog ergens mis? Dat kan zowel voor, tijdens als na het bouwproces. Wie is waarvoor verantwoordelijk? Wat zijn ieders rechten en plichten? Wat is er contractueel afgesproken? Crowe Spark Legal helpt u met advies waar u onmiddellijk mee aan de slag kan.

Eerst gaan we voor overleg en trachten we een minnelijke oplossing tot stand te brengen. We geloven in de kracht ervan. U krijgt sneller een oplossing en de kosten worden beperkt. In sommige gevallen is een gerechtelijke procedure echter de enige uitweg. Ook daar nemen wij uw zaak ter harte en verdedigen uw belangen met veel energie.

Concreet: dreigt er een geschil met (één van) uw bouwpartners of lijdt u schade? Wij geven u juridisch advies en staan u bij

  • in onderhandelingen of procedures met andere bouwpartners
  • in geval van minnelijke en/of gerechtelijke bouwgeschillen en -expertises

Onze specialisten in aanneming en bouw

Benieuwd naar onze unieke aanpak?