Expertise

Fusies en overnames

Fusies en overnames: laat het vlot verlopen

Groeit u tot een grotere entiteit door te fusioneren met een ander bedrijf? Of door een ander bedrijf over te nemen? Crowe Spark Legal begeleidt zowel lokale als internationale cliënten gedurende het hele traject van fusies en overnames (M&A).

Onder M&A verstaan we alles wat met deze transacties te maken heeft. Ook splitsingen, reorganisaties, verkoop van aandelen en activa, verkoop van een handelsfonds, private equity, joint-ventures, commerciële partnerschappen en openbare overnames vallen hieronder.

Wij helpen u verder. Van A tot Z

  • Wij begeleiden en adviseren u gedurende het hele transactieproces, van de due diligence, over het voeren van onderhandelingen tot en met het opstellen van de definitieve overeenkomsten
  • Wij communiceren en werken samen met financieel adviseurs en andere actoren in het M&A traject.
  • Wij zijn ook vertrouwd met het kopen en verkopen van activa of een handelszaak uit een vennootschap in geval van insolventie, gerechtelijke reorganisatie of faillissement.

Deze transacties hebben naast juridische ook fiscale en boekhoudkundige consequenties. Wenst u ook daarin extra advies? Dan halen we er graag de experten van onze partner Crowe Spark Accountants en Belastingadviseurs bij.

Onze specialisten in fusies en overnames

Benieuwd naar onze unieke aanpak?